Case

Halifax Burger Restaurant benytter sig primært af Keepers’ outsourcingydelser, men får også af og til hjælp fra vores consulting team. Halifax har været med helt fra starten i 2014, hvor Keepers ApS blev stiftet. I begyndelsen var de interimkunde, men har siden 2017 været outsourcingkunde hos Keepers ApS, hvor de har hele pakken inkl. rapportering og løn.

Keepers yder altid en professionel og behagelig service. De er nærværende, og deres grundleverance lever fuldt ud op til min forventning. Hvis der opstår behov ud over det sædvanlige, er de lette at få fat på og står altid klar til at hjælpe, med et smil på læben.

     

Når man outsourcer, er det en forudsætning, at dem, man lægger opgaven hos, står klar til at gribe boldene og levere. Det gør Keepers. Man kan mærke, at de bekymrer sig om deres kunders forretning og har hjertet med i det arbejde, de leverer. Og det er en kvalitet, man ikke kan tage for givet, når man vælger at outsource.
– Ulrich Bøving Dehler, CEO & Co-Founder af Halifax Burger Restaurant

Restaurantkæden Halifax specialiserer sig i burgere lavet på gode råvarer, serveret i rare og uformelle omgivelser. Kæden tæller i skrivende stund 11 restauranter rundt om i landet, og hvadenten du er til den krydrede, den snaskede eller veganske burger, har Halifax noget for enhver smag. Læs mere på halifax.dk

Menu