Case

Selvkørende i bogføringsprocesserne

Michael Kartz Dissing, COO & Co-Owner hos Hotel BramslevGaard, havde fået anbefalet Keepers i Aalborg, med henblik på interim assistance på bogføringsområdet. Et vigtigt element for et samarbejde er god kemi, og det mærkede han med det samme på et indledende møde med Pia Meyer, Senior Manager, og Jacob Jensen, Manager i Keepers Aalborg.

Siden januar 2023 har Keepers assisteret i økonomifunktionen hos Hotel BramslevGaard, som havde et behov for at få skabt overblik og gennemskuelighed i deres bogføring.

Keepers konsulent, Fridrik Hafdisarson, er ansvarlig for opgaven, hvor han assisterer med bogføring fra A-Z. I første omgang omfattede det konvertering fra et andet økonomisystem og opsætning af økonomisystemet e-conomic med Corpay One tilkoblet. Dertil oplæring af Michael Kartz Dissing i systemerne og i bogføringsprocesserne samt dialog med revisor.

Keepers assistance på bogføringsområdet er blevet gjort til punkt og prikke. Nu er jeg selvkørende i alle disse bogføringsprocesser. Michael Kartz Dissing, COO & Co-Owner, Hotel BramslevGaard.

Rådgivning og sparring på en effektiv og engagerende måde

Keepers samarbejder altid med vores kunder på en nærværende og tillidsskabende måde. Michael Kartz Dissing oplever også et særligt nærvær fra Keepers og et stærkt ønske om at lære fra sig på en engagerende måde, som møder kunden i øjenhøjde.

Keepers konsulent, Fridrik, er god til at lære fra sig på en motiverende måde og har et gå-på-mod, der har motiveret mig til at sætte mig ind i og håndtere alle disse processer. – Michael Kartz Dissing, COO & Co-Owner, Hotel BramslevGaard.

Keepers konsulenter samarbejder internt med henblik på at skabe mest mulig værdi for vores kunder, idet vi har et stort bagland af stærk ekspertise og faglige ressourcer. Hos Hotel BramslevGaard kom det hele hurtigt og effektivt op at køre, idet Fridrik Hafdisarson kunne trække på assistance hos baglandet i forbindelse med opsætning. Derfor kunne Keepers hurtigt rykke ud og assistere.

Assistance i høj kvalitet med nærvær

Hjørnestenen i Keepers er at levere kvalitet til tiden, samt engagement og involvering i vores kunders forhold. Dette bemærkes i høj grad også af Michael Kartz Dissing.

Kvaliteten af Keepers assistance er i top. Jeg har på meget kort tid lært alt indenfor bogføringsområdet. Når jeg ringer eller skriver, er der altid hurtigt svar, eller får jeg en hurtig tilbagemelding på, hvornår Fridrik ellers er klar til at hjælpe. Top service og høj fleksibilitet. – Michael Kartz Dissing, COO & Co-Owner, Hotel BramslevGaard.

En trofast sparringspartner – med på sidelinjen hele vejen

Michael Kartz Dissing oplever stor værdi i dette samarbejde med Keepers. Gennem grundig oplæring, rådgivning og sparring på bogføringsområdet fra A-Z, har han nu fået et større overblik og er blevet selvkørende i at håndtere bogføringsdelen internt, med løbende hjælp og sparring med Keepers.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Keepers. De er med på sidelinjen hele vejen som et trygt sikkerhedsnet. En trofast sparringspartner på økonomiområdet. – Michael Kartz Dissing, COO & Co-Owner, Hotel BramslevGaard.

Således er Michael Kartz Dissing meget glad for, at de blev anbefalet Keepers, og han er ikke i tvivl om, at Keepers fortsat skal være en fast sparringspartner for Hotel BramslevGaard i fremtiden.

 

Om Hotel BramslevGaard

Midt i det fredede, naturskønne og stærkt kuperede landskab i Bramslev Bakker ved Hobro, byder det familieejede Hotel BramslevGaard sine gæster indenfor til en uforglemmelig oplevelse, med blot 200 meter til den smukke udsigt over Mariager fjord. Hotellet har 25 komfortable værelser med en indretning, som indbyder til hygge og velvære. Dertil har Hotel BramslevGaard 5 møde- og selskabslokaler, som er velegnede til festarrangementer og kurser. I deres hyggelige restaurant tilbyder de lækre sæsonbetonede retter.

BramslevGaard menes at være anlagt omkring år 300-500. Det oprindelige stuehus menes at være opført i 1804, som i 2017 blev restaureret i tidstypisk herregårdsstil. Familien Bidstrup har ejet herregården siden 1951, hvor de siden 1959 har beværtet gæster. I januar 2022 solgte Jørgen og Lene Bidstrup gården og hotellet, og i dag er familien Kartz ejere af Hotel BramslevGaard.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.