Case

Eksperter der brænder for deres fag

Væksten betød bl.a., at omkostningerne til både ansatte i lønafdelingen og lønbureau ville blive alt for høje på sigt. Og deraf opstod ønsket om en fast outsourcing-partner, der kunne håndtere løndelen i Verisure.

”Vi er gået fra 90 til 950 medarbejdere, og derfor ville vi gerne have eksperter på sagen – nogle der virkelig brænder for løn og lønkørsel og sikrer, at lønnen altid er korrekt. Det vidste jeg, at Keepers kunne levere, uden jeg behøvede at ansætte en hel hær af medarbejdere til en lønafdeling. Ved at bruge Keepers som outsourcing-partner har jeg hele ”hæren”, når jeg skal bruge den, men ikke omkostningerne, når jeg ikke skal.” – sådan udtaler HR Director i Verisure, Vibeke Janca-Jensen.

Interimaftale førte til fast samarbejde

Verisure havde allerede kendskab til Keepers, idet de indgik en interimaftale i en periode, efter deres in-house bogholder var fratrådt sin stilling. På det tidspunkt havde Verisure allerede outsourcet løndelen til Bluegarden, men Keepers lagde billet ind på opgaven og startede officielt op som outsourcing-partner i februar 2019.

Betydelig besparelse og fri adgang til lønekspertise

Ved at outsource løndelen til Keepers fik Verisure en to-i-en-løsning med en medarbejder, som er ansat i Keepers, men arbejder for kunden og er kendt i huset, samtidig med at Keepers også kører selve lønnen. Det gav Verisure en stor besparelse, idet hele arbejdet nu udføres af, hvad der svarer til én fuldtidsansat. Samtidig har det givet adgang til stor ekspertise på forskellige områder inden for løn.

Keepers assisterer i dag Verisure med alt, der har at gøre med løn, herunder projekter hvor der skal tages højde for løn – såsom implementering af nyt HR-system. Keepers indsamler løn, besvarer alle lønrelaterede spørgsmål fra huset, rådgiver, håndterer refusionssøgning – ja faktisk hele pakken.

Overgangen fra Bluegarden til Keepers har ifølge Vibeke Janca-Jensen, HR Director i Verisure været fuldstændig smertefri og helt uden fejl:

Vi havde aldrig drømt om, at det skulle være så let. Den har simpelthen været så smertefri og helt uden fejl – jeg havde aldrig drømt om, at det ville være så let. Mette [Karlsen] har fuldstændig klaret alt, taget højde for alt og forudset alt, så intet ville gå galt. – Vibeke Janca-Jensen.

Direkte dialog – Keepers er en del af os

Keepers er ikke bare en samarbejdspartner, men leverer en personlig service og er en del af Verisure. Sådan opleves det i hvert fald, når Mette fra Keepers er i dialog med Verisure om håndteringen af løndelen. Og det er et scenarie, som Verisure ikke troede mulig med en outsourcing-partner.

”Selvom det er Keepers, der ordner alt, føles det som om, det er os selv. Mette og Keepers er jo bare en del af os. Der er ikke længere nogen lang og besværlig proces. Dialogen er direkte, og udfordringerne bliver løst med det samme.”

Alt kan lade sig gøre – et utroligt serviceniveau

Og netop den direkte dialog sammensat med adgangen til forskellige lønprofiler og alle de kompetencer, man kan forestille sig inden for lønområdet, giver Vibeke og Verisure en kæmpe fleksibilitet i det daglige arbejde. Der er altid nogen, der kan svare på og håndtere de lønrelaterede spørgsmål. Og Verisure er da også yderst tilfredse med serviceniveauet hos Keepers.

Alt kan lade sig gøre, og jeg oplever et utroligt serviceniveau. Jeg skal ikke selv være inde over alle detaljer, for Mette og Keepers har sat sig ind i vores verden og forstår, hvordan vi arbejder. De indgår fuldstændig som en ”almindelig” medarbejder.”

Vil du også optimere økonomifunktionen i din forretning?

Så tag kontakt til Keepers på kontakt@keepers.dk for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jer. Keepers tilbyder bogholderi, løn, interimpersonale og rådgivning, og det er vores mission at være den outsourcing-partner, der gør økonomi enkelt, som arbejder effektivt og altid er nærværende.

Verisure er et af Europas største alarmfirmaer. De udvikler egne produkter og tjenester og er Europas største udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer. Det betyder, at Verisures alarmer indgår i mange private hjem som en naturlig del af hverdagen både i forhold til funktionalitet, teknologi og design.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.