Case

Vi stod med en opgave, der krævede kompetent sparring vedrørende en integration til e-conomic
”Vi valgte at samarbejde med Keepers, da vores IT-leverandør, WeCode, anbefalede dem til os. Vi stod med en opgave, der krævede kompetent sparring vedrørende en integration til e-conomic. Keepers sikrede, at vi nåede en stram deadline til tiden, og revisionen havde ikke en finger at sætte på arbejdet. I forlængelse af vores samarbejde har vi valgt at benytte Keepers’ BI-system til forretningsrelevant ledelsesrapportering, da Keepers’ kompetencer favner både det IT-faglige og regnskabstekniske.”

Sådan fortæller Lars Hamann, CFO for MATE.BIKE INTERNATIONAL IVS.

 

Det er vigtigt for os i Keepers at matche vores kunder med de helt rigtige profiler fra vores team af skarpe konsulenter og skabe en god, tæt dialog. Det er nemlig det, der sikrer en fagligt kompetent og kvalitetssikret service. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe økonomifunktionen i din virksomhed? Så gå til www.keepers.dk eller giv os et kald

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.