Kontakt

Case

Seneste cases

Skiftende behov for økonomistyring – derfor giver outsourcing god mening

Som mindre virksomhed, der ikke har in house kapacitet til at varetage bogholderi og økonomistyring, og som samtidig har meget skiftende behov i forhold til bogholderi og økonomistyring, er outsourcing den oplagte måde at håndtere opgaven på. Honeytrap havde derfor allerede stiftet bekendtskab med outsourcing af deres økonomifunktion, da de i 2019 indgik nyt samarbejde med Keepers ApS.

Det er en stor fordel for os, at Keepers kan skalere op og ned for timer/arbejdskraft i forhold til vores differentierende månedlige behov – både i bogholderi og lønafdelingerne, siger Malene Dyhring, Executive Producer i Honeytrap.

Nem overgang til Keepers’ effektive og let tilgængelige systemer

Skiftet til Keepers har ifølge Malene Dyhring været yderst effektivt og med til at optimere bogholderiet væsentligt:

”Overgangen har været rigtig nem for os. Keepers er gået grundigt til værks og har fået gennemgået alle de mangler, der var et resultat af samarbejdet med vores tidligere outsourcingpartner. Og så er Keepers’ systemer enormt effektive og let tilgængelige.”

Stor tilfredshed hos Honeytrap

Keepers assisterer i dag med al bogholderi, løn og betalinger, og hos Honeytrap er der stor tilfredshed med medarbejderne i outsourcingteamet, som Malene Dyhring kalder både dygtige og fleksible.

Honeytrap er et filmproduktionsselskab med baser i København. Selskabet er stiftet af Executive producer Malene Dyhring og Director Simon Bonde i 2016 og har lavet reklamefilm for bl.a. Nissan, Tuborg. Læs mere her: honeytrapfilm.com

Menu

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.