Blog

11.10 2024 af Emma Bendorf

Tidligere Danmarksmester i Grand Prix Gymnastik og hele Keepers’ Donna Paulsen, der altid bevarer helikopterperspektivet, kan den 14. november 2024 fejre sit 5-års jubilæum i Keepers. Mød Keepers’ go-to-person og modtager af ’Årets Ærespris 2021’, Kristina Ege Scharff, EA til partnergruppen og Senior Manager for Team Admin i Keepers. Bedre kendt under navnet Kris.

Kristina Ege Scharff

Ordentlighed, æstetik og professionalisme

Kristina er uddannet cand.mag. i Medievidenskab med særligt fokus på projektledelse – et naturligt valg med hendes interesse for struktur, planlægning og evnen til at se tingene fra et strategisk helikopterperspektiv. Under uddannelsen opnåede hun dybdegående indsigt i mediebranchen og fik erfaring med at planlægge og gennemføre medieprojekter som filmproduktion, kommunikationsstrategier og markedsføringsaktiviteter.

Kristina har altid haft en naturlig evne til at tilegne sig viden, og hun har en særlig flair for sprog, hvor især engelsk var en favorit gennem både folkeskole og gymnasium. Hendes passion for korrekthed, troværdighed og professionalisme er dybt forankret i hendes tilgang til arbejdet, og æstetik spiller en central rolle i hendes faglige engagement. Selvom det har taget tid for hende at udtrykke sine holdninger til ufuldendte løsninger, formår hun nu ofte at lade sine ansigtsudtryk tale for sig selv. Hun ved det måske ikke selv, men det gør andre.

Når kemien overvinder tvivlen: Vejen til drømmejobbet

Efter endt uddannelse har Kristina bl.a. arbejdet som Editor, Copywriter, Communications Consultant og Administrative Coordinator. Under sin 2. barsel opsagde hun stillingen som Administrative Coordinator og arbejdede i en periode som freelance tekstforfatter. Freelancearbejdet var dog ikke økonomisk bæredygtigt alene, og derfor begyndte hun at undersøge nye muligheder. For at forøge sine chancer søgte hun også stillinger, som ikke helt matchede hendes profil og erfaring. Her faldt hun over stillingen ’EA / Customer Success’ i Keepers, som bestod af forskellige administrative opgaver, kundeservice og IT-support. Kristina var ikke helt solgt på stillingen til at starte med, men hun søgte jobbet og kom herefter til jobsamtale ved CEO i Keepers, Andreas Østergaard Borris. Her oplevede Kristina en god kemi mellem de to, og samtalen forløb flydende og naturligt. Hvor Kristina ellers ville have været ret tilbageholdende ved første møde til et jobinterview, forsvandt nervøsiteten hurtigt, da hun blev budt velkommen af Andreas.

Han viste en oprigtig interesse i mig som person, og ikke kun i min faglige profil, hvilket gjorde indtryk på mig. Noget af det vigtigste i mit arbejde er at have en god relation til min chef, og det vidste jeg, at jeg ville få i ham. – Kristina Ege Scharff, Senior Manager, Keepers.

Kemien var gengældt, og Kristina blev ansat i Keepers i november 2019. I begyndelsen var arbejdsopgaverne primært praktisk orienteret, men efterhånden som jobbets potentiale blev tydeligt, valgte hun at afslutte sit bijob som freelance tekstforfatter for at dedikere sig fuldt ud til sin udvikling hos Keepers, hvor hun i dag besidder præcis den rolle, hun stræbte efter.

Fra Suits til Senior Manager: Keepers’ go-to-person, der altid har styr på, at andre også har styr på det

Efter fem år i Keepers er kælenavnslisten lang, og et af dem er ’Donna’. Navnet stammer fra den elskede karakter, Donna Paulsen fra advokatserien Suits, kendt for sin humor, selvsikkerhed og loyalitet. Lighederne mellem Donna og Kristina er ikke til at tage fejl af. Ligesom Donna startede som sekretær for en forretningsmand og voksede i rollen til at blive en nøgleperson i firmaet, har Kristina også bevæget sig opad. Siden hun startede i Keepers, har hun besiddet tre stillinger. Senest blev hun forfremmet til Senior Manager i den administrative stab, Team Kris.

Jeg havde ikke forventet at blive Senior Manager. Faktisk havde jeg aldrig troet, at jeg skulle have personaleansvar. At være leder har aldrig været naturligt for mig, men med tiden er jeg blevet bedre til at træde i karakter, når det kræves. Som personaleleder har man en helt unik mulighed for at komme tæt på et andet menneske og præge både faglighed og personlig trivsel og udvikling. Det er vigtigt for mig, at vi har det sjovt sammen i teamet, og at der er gensidig tillid og respekt for hinandens forskelligheder. Når mit team trives, gør jeg også – og når vi trives, præsterer vi. Og det er det, vi i teamet kalder ”F*** YES ENERGY”” – Kristina Ege Scharff, Senior Manager, Keepers.

Udover sin rolle som Senior Manager i Team Kris er Kristina også kendt som en stabil og betroet støtte i sin funktion som Executive Assistant for partnergruppen, hvor hun håndterer en bred vifte af opgaver.

Jeg får mulighed for at være involveret i mange forskellige opgaver og projekter. Det bidrager til en bredere forståelse for driften, og det udvikler mine arbejdsmæssige kompetencer, hvilket er virkelig fedt. – Kristina Ege Scharff, Senior Manager, Keepers.

Ligesom karakteren Donna er Kristina ikke blot dygtig til sit arbejde, men er også anerkendt for sin empati og evne til at skabe tryghed for dem omkring sig. I forlængelse heraf beskriver kolleger hende som en go-to-person, når hjertet skal lettes, og som hende, der altid kan få andre på rette spor.

Kris er et kæmpe asset i Keepers. Hun er en, som har styr på, at vi andre har styr på det. Derudover er hun sindssygt nem at snakke med. – Mathilde Christensen, Manager i Outsourcing, Keepers.

Med Kris er man tryg, og man ved, at hun griber os. Når man har et projekt med Kris, så ved man, at hun har styr på, at vi kommer hele vejen rundt. Derudover er hun virkelig varm og omsorgsfuld. – Karen Lohmann, Senior Manager i Outsourcing, Keepers.

Trods Kristinas slående ligheder med karakteren Donna, er Kristinas mest brugte og kendte tilnavn ’Kris’. Da hun i forbindelse med arbejde skulle tjekke ind på Grand Hotel, gik hun til receptionen for at tjekke ind, på den reservation, der var lavet på forhånd. Receptionisten bad om et fornavn, hvortil hun svarede ’Kristina’. Receptionisten kiggede grundigt reservationerne igennem, hvortil han opgivende måtte bekende, at der desværre ikke var lavet en reservation til hende. Kristina tænkte sig lidt om: ”Måske er reservationen lavet til Kris…?”. Herefter fik hun overrakt værelsesnøglerne.

Team Kris: Hvor fejl er læring, og fællesskab er fundamentet

Det er derfor heller ikke overraskende, at hendes team selvfølgelig benævnes Team Kris. Et Team som Kristina har haft en central rolle i at opbygge og udvikle, og teamet består nu af syv ansatte. Meget vand er løbet i åen både i teamet og i resten af Keepers, siden hun startede.

En af de ting, der virkelig kendetegner kulturen i mit team og generelt i hele Keepers, er modet til at fejle. Vi har skabt en atmosfære, hvor det er tilladt at begå fejl, fordi vi ser det som en mulighed for at lære og vokse. Det giver plads til innovation og skaber et miljø, hvor medarbejderne tør tænke stort og kreativt. – Kristina Ege Scharff, Senior Manager, Keepers.

Team Kris og resten af Keepers investerer både tid og energi i arbejdet – også uden for arbejdstiden – fordi de brænder for det, de laver, og stræber efter at levere det bedst mulige resultat. Deres stærke holdånd kombineres med en kultur, hvor det sociale fællesskab vægtes højt. Dette miljø bidrager Kristina i den grad til.

Kristinas empati skaber et støttende og motiverende arbejdsmiljø, og hendes professionalisme hæver standarden for hele Team Kris. Hendes største styrke er helt klart hendes evne til at samle teamet, hvor der altid er god stemning og alle har et mål om en fælles indsats. – Peter Hartung, IT-Administrator, Keepers.

For Kristina er den gode stemning ikke bare en bonus – det er en forudsætning for, at vi kan præstere og trives i fællesskab.

”Getting-shit-done” attitude og konkurrencemenneske ud til fingerspidserne

Det gode arbejdsmiljø bidrager til, at Kristina ikke har noget imod lange arbejdsdage og -uger, og med sin “getting-shit-done”-attitude og målrettede mindset får hun tingene fra hånden – hver gang.

Når Kris får ansvaret for noget, så bliver det ikke tabt på gulvet. Hun er 1000 meter-mester! – Mathilde Christensen, Manager i Outsourcing, Keepers.

Den stålsatte tilgang til arbejdet kommer ikke ud af det blå. Kristina har været Grand Prix gymnast i 16 år og er tidligere Danmarksmester i samme kategori. Derudover har hun siden 18-års alderen trænet forskellige elitehold, og i dag står hun for træningen af sin ældste datters konkurrencehold, og det giver hende en helt særlig glæde at dele sporten med familien. Selvom hun af kollegaerne beskrives som en sand 1000 meter-mester, er det tal, der virkelig nager hende, noget helt andet. Eller rettere sagt, de tusindedele. For netop disse små decimaler repræsenterer de point, som Kristinas gymnastikhold tabte Danmarksmesterskabet med i deres seneste konkurrence.

HVORDAN ER DET OVERHOVEDET MULIGT AT TABE MED 0,001 POINT?!! – En frustreret Kristina Ege Scharff, Senior Manager, Keepers.

Vindergenet er ikke til at tage fejl af. Hendes perfektionisme og konkurrenceånd driver hende til altid at stræbe efter toppen – både som udøver, instruktør og kollega. Dog altid i Keepers’ ånd: effektivt og nærværende. Med en støttende mand, der håndterer mange opgaver derhjemme, er det netop muligt for hende at sætte ambitionerne højt, og på den måde kan hun balancere en travl hverdag og dedikere sig fuldt ud til både familien, gymnastikken og sin karriere.

Uden jantelov og personlig beskedenhed – drømmen om at gå i Donnas fodspor

Før hun begyndte hos Keepers, var hun ikke klar over, at man kunne have så stor passion for sit arbejde. Hun har egentlig aldrig haft et klart defineret karrieremål, bortset fra en ting.

Min far har fortalt, at jeg altid gik rundt som barn og sagde, at jeg skulle være business woman, når jeg blev stor. – Kristina Ege Scharff, Senior Manager, Keepers.

I dag er hendes ønske at udvikle sig i takt med virksomhedens vækst og på sigt indtage en større ledende rolle, hvor hun kan bidrage til den overordnede strategi og forretningsudvikling.

Hvis ambitionerne sættes højt, uden at tage hensyn til Janteloven eller personlig beskedenhed, så kunne målet være at gå hele vejen ligesom Donna og indtage en position, hvor jeg kan skabe endnu mere værdi for Keepers. – Kristina Ege Scharff, Senior Manager, Keepers

Om Kristina

Kristina er en energisk og engageret person, der altid har gang i mange projekter. Hun elsker at danse og kan bruge timer på dansegulvet. Det var naturligvis også på ’floor’, at hun mødte sin mand Kasper for 16 år siden. De to er bosat i Odense sammen med deres to livlige piger, Emily og Aya, på henholdsvis 9 og 6 år, som begge er født i september med blot en uges mellemrum. Kristina elsker morrollen og finder stor glæde i at lege, hygge og være kreativ sammen med pigerne. For Kristina er det vigtigt at skabe et hjem, hvor der er plads til masser af sjov, nærvær og kram. Hun tilsidesætter gerne sig selv for at prioritere sin familie, hvor navlepilleri elimineres, og fokus ligger på det vigtige – at skabe et trygt og kærligt hjem fyldt med fælles oplevelser. Hun er nysgerrig og åben og holder af gode samtaler, uanset om de handler om livets store spørgsmål eller små hverdagsbetragtninger.

Fun facts om Kristina

  • Fik engang øgenavnet ’Rugbrødsslugeren’, fordi hun som 7-årig spiste 5 skiver rugbrød med leverpostej til frokost. Hun er dog ikke blevet kaldt det i Keepers. Endnu.
  • Som teenager kunne Kristina være ret temperamentsfuld. En specifik episode var, da hun i frustration sparkede hul i døren til sit værelse. Og så blev der som regel skruet helt op for Eminem, når hun var sur.
  • Hun er meget stædig.
  • Kristina er indadvendt, men når man først kommer tæt på, så er det for livet. Hendes nære venner stammer helt tilbage fra børnehaven.
  • Hun er ikke bleg for at twerke eller headbange hjemme i stuen med pigerne, når stemningen er til det. Hun har et stort legebarn gemt i sig, ligesom sin far, der som 65-årig stadig er lige så legesyg som altid.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: secure.e-conomic
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.