Blog

12.04 2024 af Julia Koch Poulsen

Med et ønske om at udvide vores juridiske ekspertise og compliance-team har Keepers for nylig budt velkommen ombord til vores nye Legal & Compliance Assistant, Frederikke Volmer Pedersen. Hun kommer med solid viden på det juridiske område og skal være med til at videreudvikle compliance-området i Keepers. Byd varmt velkommen til Frederikke.

Vores kunders tryghed og sikkerhed er vores topprioritet

Hos Keepers prioriterer vi vores kunders sikkerhed og tryghed højt. Vores integritet som samarbejdspartner inden for løn og økonomi hviler på, hvordan vi håndterer og beskytter de data, vi er betroet. Derfor fokuserer vi meget på at overholde og holde os opdateret på dette område. Af samme grund lægger vi stor vægt på compliance i Keepers, herunder GDPR og IT-datasikkerhed, for at sikre, at vi overholder gældende lov.

Ny stærk ressource til vores compliance-funktion

Vores medarbejdere spiller en afgørende rolle i at sikre overholdelse af politikker og retningslinjer inden for compliance. Dette område er højt prioriteret hos Keepers, og derfor har vi netop ansat en ny, stærk ressource til vores compliance-funktion.

Vi er glade for at præsentere Frederikke Volmer Pedersen, vores nye Legal & Compliance Assistant, som skal håndtere juridiske problemstillinger inden for compliance, og særligt vil have fokus på GDPR og KYC.

Ægte holdspiller med stor passion for det juridiske område

Frederikke er en ægte holdspiller, som altid står klar til at hjælpe og støtte sine kollegaer med et stort smil. Hun er åben, omsorgsfuld og nysgerrig og spørger meget ind til sine medmennesker.

Frederikke kommer med en bachelor i jura og er i gang med at færdiggøre sin cand.jur. fra Københavns Universitet, som hun afslutter til vinter. Hun har en solid faglig forståelse og interesse for juridiske aspekter, som inspirerer hende til at dykke ned i komplekse juridiske spørgsmål og finde korrekte løsninger.

Jeg er meget begejstret for at træde ind i rollen som Legal & Compliance Assistant hos Keepers, hvor compliance er i højsædet. At kunne bidrage med min viden til at navigere gennem det komplekse landskab af lovgivning og retningslinjer er en opgave, jeg ser meget frem til. Frederikke Volmer Pedersen, Legal & Compliance Assistant.

Overholdelse af Hvidvaskloven: Vores forpligtelse til et sikkert samarbejde

Som betroet samarbejdspartner inden for løn og økonomi, og ligesom alle andre bogførings- og revisionsvirksomheder, er vi underlagt visse juridiske krav i henhold til Hvidvaskloven. Dette indebærer, at vi skal sikre os, at vi har tilstrækkelige skriftlige regler og procedurer for legitimation af vores kunder, og at vi er underlagt opmærksomheds- og indberetningspligt.

Vi er bevidste om, at kravene om compliance, herunder at skulle udfylde Know Your Client-formularer og fremlægge identifikationsdokumenter før, at vi kan etablere en kontraktlig kunderelation, kan virke som en byrde, både tidsmæssigt og økonomisk, for vores kunder. Dog er disse skridt essentielle og en ufravigelig forudsætning for at sikre et sikkert samarbejde. Vi værdsætter vores kunders forståelse, da det er fundamentalt for at opbygge et trygt og lovmæssigt korrekt samarbejdsforhold.

Sikker databehandling i overensstemmelse med gældende lovgivning

Vi har i et partnerskab med DAHL Advokater udviklet en række politikker, procedurer og retningslinjer, som er designet til effektivt at understøtte vores funktion som databehandlere og til at garantere, at vores procedurer er i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning på området. Dette omfatter overholdelse af Databeskyttelsesloven og Persondataloven, som tilsammen sikrer beskyttelsen af personlige oplysninger. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunders data er sikre, og at de er trygge ved at samarbejde med os.

Flere indlæg

Seneste

Nyheder & blogindlæg

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.