Vores team

Det motiverer mig at være en del af en innovativ virksomhed i vækst, hvor det faglige og sociale går op i en højere enhed. Desuden vil de mange projekter og kundecases styrke min faglighed og kompetencer.

 Julie har en bachelor i Matematik-Økonomi fra KU og er Cand.Polit (Cand.Oecon) fra KU. Sidstnævnte med et særligt fokus på økonomistyring og strategisk ledelse. Som Senior Consultant i Keepers assisterer Julie vores kunder med forskellige opgaver i økonomifunktionen, herunder controlling, månedsluk, budget og forecast, ledelsesrapportering og optimeringsopgaver.

Julies finder stor interesse i at skabe gennemsigtighed i virksomheders økonomi, hvilket kan danne grundlag for beslutninger på ledelsesniveau. Hun har en struktureret og løsningsorienteret tilgang til opgaver, der skaber effektive processer og god økonomistyring. Særligt struktur skinner igennem både privat og i arbejdslivet og viser sig fra simple ’to do’-lister i weekenden til optimeringsopgaver på jobbet i hverdagen.

Julie er kendt for sit imødekommende væsen og fokus på altid at være serviceminded. Hun mener, at de bedste relationer bliver skabt med sænkede skuldre og et smil på læben, og det vil kunderne opleve ’first hand’, når Julie med god energi skaber reel værdi for virksomheden.

Julie Holst Johansen
Senior Consultant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.