Vores team

Jeg har valgt Keepers, fordi jeg kan se mig selv i de værdier, som Keepers står for. Derudover ser jeg det som en unik mulighed for at udvikle mig selv yderligere både fagligt og personligt, da der i Keepers er et fagligt højt niveau.

Peter er uddannet revisor med en HD-R fra AAU. Han kommer med en erhvervsmæssig baggrund som revisor, it-rådgiver og har erfaring indenfor outsourcing. Senest har han været Uniconta konsulent.

Som Senior Consultant i Keepers skal Peter hjælpe vores kunder med interim assistance i økonomifunktionen, herunder bl.a. assistere med forskellige optimeringsopgaver og varetage diverse projekter.

Peter brænder for at hjælpe kunder med deres udfordringer og finde den optimale løsning, som passer bedst til dem. Med en proaktiv tilgang og et stærkt samarbejde med kollegaer, brænder Peter for at levere høj kvalitet og omsætte kundens udfordringer og behov til konkrete løsningstiltag.

Således kender vi Peter som kvalitets- og løsningsorienteret, som altid stræber efter at levere den bedst mulige service for kunden og leverer altid en helhjertet indsats. Blandt kollegaer er han særligt kendt for sin hjælpsomhed.

Peter H. Søgaard
Senior Consultant | Consulting
Aalborg


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu