Vores team

Jeg har valgt Keepers, fordi jeg kan se mig selv i de værdier, som Keepers står for. Derudover ser jeg det som en unik mulighed for at udvikle mig selv yderligere både fagligt og personligt, da der i Keepers er et fagligt højt niveau.

Peter er uddannet revisor med en HD-R fra AAU. Han kommer med en erhvervsmæssig baggrund som revisor, it-rådgiver og har erfaring indenfor outsourcing. Senest har han været Uniconta konsulent hos en af landets førende leverandører.

Som Senior Consultant i Keepers hjælper Peter vores kunder med konvertering af deres økonomisystem til Uniconta, samtidig med at han yder undervisning og support i forbindelse med denne overgang. Derudover assisterer han vores kunder med interim assistance i økonomifunktionen, herunder forskellige optimeringsopgaver og diverse projekter.

Peter brænder for at hjælpe kunder med deres udfordringer og finde den optimale løsning, som passer bedst til deres behov. Med en proaktiv tilgang og et stærkt samarbejde med kollegaer, brænder Peter for at levere høj kvalitet og omsætte kundens udfordringer og behov til konkrete løsningstiltag.

Vi kender Peter som kvalitets- og løsningsorienteret, som altid stræber efter at levere en helhjertet indsats og levere den bedst mulige service for kunden. Han er blandt kollegaer særligt kendt for sin hjælpsomhed.

Peter H. Søgaard
Senior Consultant | Consulting
Aalborg


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Lad os komme i gang

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig vedrørende vores løsning og dine muligheder. Har du spørgsmål,
er du også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Bruger
Indsæt navn på den person, der skal have adgang til kuben. Skriv til support@keepers.dk, hvis I vil har behov for at oprette flere brugere til Kuben.
E-conomic forbindelseskode*
1. Åbn e-conomic og log ind
2. Åbn dette link: https://secure.e-conomic.com
3. Kopier koden, og indtast den her:

*Ved at trykke på send, acceptere du vores vilkår.