Vores team

Jeg valgte Keepers, da jeg ser det som et godt match mht. mine faglige ambitioner og ønske om et godt socialt samvær på arbejdspladsen. I Keepers bliver den faglige udvikling vægtet højt, samtidig med at det sociale samvær mellem kollegaer spiller en stor rolle.

Emil har en uddannelsesmæssig baggrund fra Copenhagen Business School, hvor han på bachelorniveau har læst HA-Almen og senere en kandidat i Cand.merc. ASC. Herigennem har han opnået en stærk teoretisk viden og en skarp analytisk tilgang til områder som regnskab og økonomistyring.

Gennem studiejob i finanssektoren, herunder bank- og realkreditbranchen, har han yderligere forbedret hans faglige færdigheder og stiftet gennemgående kendskab til behandling af årsrapporter, kreditkontrol af kunder samt diverse ad hoc-opgaver.

Emil er kendt for sin strukturerede tilgang til sine arbejdsopgaver, og han tilgår altid dem med stort engagement og nysgerrighed. Hans vilje til at udforske nye udfordringer og problemstillinger er en værdifuld ressource, og han ser enhver opgave som en mulighed for at opnå ny faglig viden og udvikling.

Som person er Emil dedikeret, udadvendt og ansvarsbevidst. Han besidder et stort gåpåmod og en imponerende evne til at levere resultater af høj kvalitet. Han har en professionel tilgang til sit arbejde og evnen til at arbejde effektivt under pres.

Emil Andersen
Assistant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu