Vores team

Jeg har altid drømt om at arbejde med regnskabsrapportering, og hos Keepers får jeg mulighed for at forfølge min passion og udvikle mig både personligt og fagligt sammen med mine dygtige kollegaer.

Anca har opnået en bachelorgrad i Business administration & service management samt solid erhvervserfaring. Hendes faglige interesser bevæger sig indenfor regnskab, controlling, økonomistyring og kommunikation.

Én af Ancas mest bemærkelsesværdige egenskaber er hendes evne til at lære hurtigt. Hun mestrer komplekse systemer og arbejdsgange med lethed og præcision. I sin rolle som Controller hos Keepers Outsourcing i Fredericia håndterer hun controlling og bogføringsopgaver for en række af vores kunder med stor omhu. Hun har en stærk analytisk tilgang til sine opgaver, og hun sætter en ære i at levere materiale i højeste kvalitet til kunderne.

Udover hendes imponerende faglige kvalifikationer er Anca også kendt for sin smilende og venlige personlighed. Hun værdsætter socialt samvær og er en glimrende holdspiller, der bidrager positivt til arbejdsmiljøet.

Anca Trøstrup
Controller
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu