Vores team

Jeg har valgt at arbejde hos Keepers, da der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling, hvilket matcher mine egne værdier. Derudover giver Keepers mig muligheden for at opnå større viden inden for regnskabsfunktionen i et godt arbejdsmiljø med kompetente medarbejdere.

Sandy har en Cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet. Som Controller i Keepers Outsourcing har hun rig mulighed for at udfolde sin store passion for regnskab og økonomistyring. Hun brænder især for at forstå virksomhedens økonomi og hvordan økonomiske beslutninger påvirker den langsigtede strategi.

Hun er yderst ansvarsbevidst, som kommer til udtryk ved hendes evne til at overholde tidsplanen og deadlines. Hendes strukturerede og effektive arbejdstilgang sikrer, at det, der loves, bliver leveret til tiden og i høj kvalitet til kunden.

Sandy er en meget nysgerrig person. Nysgerrighed er en drivkraft, der holder hende motiveret til at lære og udforske ny viden hver dag. Derudover er hun også meget empatisk som person. Hun er opmærksom og god til at forstå sine medmenneskers behov og stræber efter at være der for dem på en meningsfuld måde.

Sandy Al-Zuheire
Assistant | Outsourcing
Fredericia


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu