Vores team

Jeg havde et stort ønske om at blive en del af en arbejdsplads, som havde en god kombination af store og lærerige udfordringer med chance for faglig udvikling samt en arbejdsplads med en fantastisk kultur og godt fællesskab, hvorfor Keepers var det perfekte match.

Tina Løppenthien har en Cand. Merc. i Applied Economics and Finance og har tidligere arbejdet som regnskabsassistent i en mindre dansk handelsvirksomhed samt som studentermedarbejder i en driftsøkonomiafdeling.

Tinas helt store faglige interesse er centreret omkring procesoptimering og det at være i stand til at finde de helt rigtige innovative ideer og løsninger til, hvordan en proces kan optimeres på bedste vis. Som spirende mester i Excel og andre ERP-systemer ser Tina frem til at skabe værdi og reel forskel for kunden gennem sine faglige og personlige kompetencer, når hun indtager rollen som Assistant hos Keepers.

Vi kender Tina som en yderst lærenem, målrettet og ambitiøs person, hvilket betyder, at hun altid arbejder for at opnå det højst mulige niveau i udførelsen af sine arbejdsopgaver. Med øje for resultater er Tina desuden eminent til at bevare overblikket i travle perioder, hvilket gør det nemt for hende at navigere i dynamiske og udfordrende arbejdsmiljøer.

Tina er initiativrig og arbejder godt både selvstændigt og i teams, hvilket gør hende til et godt aktiv for både Keepers og kunden. Tina er tilmed både udadvendt og har en frisk personlighed. Hun elsker at have det sjovt på sin arbejdsplads og kan godt lide at skabe en rar og behagelig atmosfære omkring sig. På den måde lykkes det altid at skabe tillid og gode relationer med kunder og kollegaer.

 

Tina Løppenthien
Consultant | Consulting
København


Customer Success / Communications / IT

Consulting

Vi har både en consulting afdeling i København og Fredericia 

Outsourcing

Vores outsourcing afdeling ligger i Fredericia

Payroll

Vores Payroll afdeling ligger i København

Tilmeld dig

vores nyhedsbrev

Få nyheder om økonomi og
regnskab direkte i din indbakke*.

*Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Menu